BIOTECH Iso Whey Zero 1816g.

BIOTECH Iso Whey Zero 1816g.
BIOTECH Iso Whey Zero 1816g.
Cena 189,99 PLN
Opinie: 0 Dodaj opinię »
DostępnośćDostępne
Stany magazynoweśrednio
wybierz:
Jednostka miary: szt

Opis towaru

Iso Whey Zero 1816g to najwyższej jakości izolat białka serwatkowego, ze składnikiem bazowym w postaci Native Whey Isolate, dodanym BCAA oraz glutaminą.
Białko jest najważniejszym budulcem twojego ciała, źródłem składników odżywczych, zbudowanym z aminokwasów produkowanych przez nasz organizm i dostarczanych ze źródeł zewnętrznych. Wspomaga utrzymanie masy mięśniowej, gdy trenujesz jesteś na diecie lub na co dzień. Twój organizm wymaga większej ilości białek, gdy regularnie trenujesz, chcesz zwiększyć masę mięśniową lub wraz z wiekiem.

- Składnik bazowy: Native Whey Isolate
- Wyjątkowa zawartość białka
- Z dodatkiem aminokwasów: glutaminy i BCAA
- Szybkie i łatwe wchłanianie
- Bez środków konserwujących
- Bez oleju palmowego
- Bez aspartamu

Nasz Native Whey Isolate jest produkowany bezpośrednio ze świeżego mleka po pasteryzacji mikro- i ultrafiltracji w niskiej temperaturze, a następnie poddany procesowi pulweryzacji w specjalnie przeznaczonych do tego suszarniach. Dzięki tej unikalnej procedurze struktura białka pozostaje zachowana w swojej najpełniejszej formie i pozostaje bogata w immoglobulinę (przeciwciała) i laktoferynę (będącą częścią układu odpornościowego). Surowiec jest także wolny od substancji chemicznych i innych zanieczyszczeń.

Ze względu na wysoką zawartość białka jest to doskonały produkt zarówno dla aktywnych, uprawiających sport osób, ciężko pracujących nad utrzymaniem szczupłej sylwetki, ale także jest doskonałą alternatywą dla osób będących na diecie.

Zawartość porcji 25g
Wartość energetyczna 98kcal
Białko 22g
Węglowodany 1,5g
- w tym cukry 0g
Tłuszcz <1g
- tłuszcze trans 0g




UWAGA - kopiowanie oraz rozpowszechnianie opisów jest zabronione przez PRE&PRO SPORT S.C. © 2019. Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)
Dodaj opinię »